Суббота, 27.04.2024, 06:26
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
СТАТИСТИКА
Block title
Вход на сайт
Block title
Главная » 2015 » Февраль » 10 » Демонстраційні тести ЗНО поглибленого рівня 2015р
10:51
Демонстраційні тести ЗНО поглибленого рівня 2015р

У 2015 році тести зовнішнього оцінювання з української мови та математики будуть мати два рівня складності

 

Демонстраційні тести ЗНО поглибленого рівня

Випускники шкіл, які складатимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році матимуть можливість обрати складність тестів з української мови і літератури, а також з математики. Цього року абітурієнтам буде запропоновано два рівня тестів з цих предметів: базового і поглибленого рівня.

Рівень тесту залежатиме від вимог вищого навчального закладу до рівня складності завдань зовнішнього незалежного оцінювання при вступі на окремі напрями навчання.

З метою ознайомлення абітурієнтів із структурою сертифікаційних робіт базового та поглибленого рівнів з української мови і літератури та математики Українським центром оцінювання якості освіти оприлюдненні демонстраційні варіанти тестів ЗНО з поглибленого рівня з української мови і літератури та математики. Також для ознайомлення оприлюднено демонстраційні варіанти тестів базового рівня з української мови і літератури та математики

До сертифікаційної роботи поглибленого рівня з української мови і літератури буде включено 74 завдання, 58 з яких матимуть базовий рівень складності, 16 – поглиблений. На виконання тесту поглибленого рівня учасникам ЗНО буде відведено 210 хвилин.

У свою чергу, тест ЗНО поглибленого рівня з математики міститиме 36 завдань, з яких 30 завдань матимуть базовий рівень складності та 6 завдань поглиблений рівень. Абітурієнти матимуть 210 хвилин на виконання тесту.

 

Просмотров: 1267 | Добавил: pasha | Рейтинг: 4.0/5